Elektrisch Opklapbed “INVENTO ELECTRA” (160×200)

2,925.003,000.00

BESCHRIJVING

Op zoek naar een nieuw bed maar niet veel ruimte over? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden een innovatieve oplossing om slim om te gaan met de ruimte in uw woning. Dit opklapbed past in elke slaapkamer en is een ideaal logeerbed in de gastenkamer! De INVENTO ELECTRA heeft niet veel ruimte nodig en maakt nuttig gebruik van de beschikbare ruimte in uw woning. Met één druk op de knop verander je je woonkamer tot slaapkamer en vice versa.

Door een elektrisch gaslift systeem is dit opklapbed gemakkelijk te openen en te sluiten voor iedereen. Tevens zorgt een extra veiligheidssysteem ervoor dat jonge gebruikers beschermt zijn tegen ongelukken. Ten slotte zorgt een speciale lakafwerking ervoor dat het opklapbed krasbestendig is.

Het opklapbed komt met eenvoudige instructies en al het benodigde gereedschap voor montage. Als u er even niet uitkomt kunt u gratis contact opnemen met onze technische dienst of laat het over aan één van onze experts. Tevens zijn er bijpassende zij/bovenkasten beschikbaar op aanvraag.

AFMETINGEN

Hoogte x Breedte x Diepte

Dicht: 223 x 175 x 40 cm
Open: 223 x 175 x 189 cm
Matras: 200 x 160

Materiaal: Meubelspaanplaat met melamine afwerking.
Kleur: Beschikbaar in 4 kleuren.
Mechanisme: Gasveren.
Handgrepen: Roestvrij staal.
Inclusief verende lattenbodem.
Producent: Maxima House.
Maximale matrasdikte: 22 cm.
Exclusief matras.

VEILIGHEID & GARANTIE

-Dit model beschikt over een garantie van 24 maanden.
-Het bed dient op een veilige manier vastgemaakt te worden aan de muur!
-Maximale draagkracht van het bed is 250 kg.
-Glanzen voordeur van de bedkast in afgewerkt in melamine coating wat bekend staat om zijn krasbestendigheid en weerstand tegen hoge temperaturen.

 

-De bezorging is gratis!
-Wij leveren dit product in vorm van een bouwpakket met een bijpassende instructie.
-Montage laten doen door Maxima House? Dat kan! Dat kun je als een add-on selecteren bij het aanschaffen van uw product.
-Toch liever zelf monteren? Geen probleem! Komt u er even niet uit met de montage? Neem contact op met onze technische dienst voor gratis telefonisch hulp bij het monteren.

MILO Bed Wit/Sonoma Eiken

469.00

BESCHRIJVING

Milo is een combinatie van moderne vorm met functionaliteit. Kenmerkend voor deze collectie is een breed, comfortabel bed met twee uitschuifbare nachtkastjes en lades. De zeer ruime kleerkast is geschikt voor kleding van zelfs meerdere gebruikers. De set wordt compleet gemaakt door twee functionele lades, die samen met andere elementen een uitzonderlijk slaapgedeelte vormen.

EIGENSCHAPPEN

Inclusief 2 nachtkastjes
Europese Queen Size
160×200 cm
inclusief matras
Opbergruimte onder het bed
Hoogwaardige lattenbodem
Mat wit en Sonoma eiken kleur
100% geproduceerd in de EU!

GEWICHT & AFMETINGEN

Totaal afmeting: 86 cm x 166 cm x 205 cm (H x B x D)
Totaal gewicht: 88 kg.

VENETIË Bed Wit/Sonoma Eiken

369.00

BESCHRIJVING

Een moderne slaapkamer, samengesteld uit minimalistische vormen die worden gekenmerkt door een eenvoudige vorm. Een onderscheidend element van het meubilair is de combinatie van wit met sonoma eiken hout. Gebrek aan handgrepen maakt de meubels een nog meer minimalistische uitstraling. Wit past perfect bij andere kleuren, dus de collectie is perfect voor verschillende interieurs en ontwerpen.

EIGENSCHAPPEN

Sonoma eiken en witte kleur
Europees Queensize matras (160×200)
Onderstel van natuurlijk hout, vervaardigde houten elementen, verijdelde spaanplaat van de hoogste kwaliteit
100% geproduceerd in de EU!

GEWICHT & AFMETING

Totaal afmeting: 80 cm x 172 cm x 206 cm (H x B x D)
Totaal gewicht: 43 kg.