Wat onze klanten zeggen..

Maxima House
5.0
Based on 14 reviews
aangedreven door Facebook
Rina Kou
Rina Kou
2020-04-13T14:21:01+0000
Op 7 februari werd onze verticale bedkast geleverd en gemonteerd. Ik wilde het eerst uitproberen voordat ik een review... ging schrijven. Ik ben nog steeds erg blij met het bed. Voordat wij besloten om de kast bij Maxima house te bestellen hebben we via de app en telefonisch contact gehad, waarbij er goed advies werd gegeven. Na overleg bleek het ook mogelijk om een zijkast te kopen in dezelfde kleuren als de bedkast. Het bed heeft gaslift systeem, wat het open en dicht doen erg makkelijk maakt. Het is ideaal dat de dekens en kussens op het bed kunnen blijven liggen als je het bed dichtklapt. Er zitten banden bij om het beddengoed op zijn plaats te houden, maar de mannen van Maxima house adviseerde mij om gewoon het beddengoed er aan zijkant in te stoppen en dan blijft het ook goed liggen, en dat werkt perfect, wij hebben de banden niet eens op het bed zitten. De mannen van Maxima house zijn erg enthousiast en vriendelijk. Voor de koop nemen ze alle tijd om alle vragen te beantwoorden. Tijdens en na het monteren geven ze ook informatie, beantwoorden ze eventuele vragen en geven advies. En ook na de koop beantwoorden ze vragen. Maxima House vinden wij een aanrader omdat zij eerlijk advies geven, meedenken en snel leveren.lees meer
Türkistan Çakır
Türkistan Çakır
2020-03-21T22:05:34+0000
Gisteren hebben we onze bed ontvangen. Wat ben ik superblij met deze aankoop. In eerste instantie was ik even langs... geweest, omdat ik de kwaliteit van dichtbij wilde zien en mijn echtgenoot daarmee wilde overtuigen. Mijn wens is uitgekomen. Ik heb en een bed en ruimte om mijn slaapkamer als studiekamer/werkplek te gebruiken. Maxima House is ideale oplossing voor bedkasten. Ik zal het aan iedereen aanbevelen!lees meer
Arter ter Veen
Arter ter Veen
2020-03-09T12:53:39+0000
Prachtige kastbed besteld. Was écht heel blij dat ik installatie erbij gedaan had want zelf was me dat vast niet... gelukt. Was de (kleine) meerprijs meer als waard.lees meer
Tim Rooyers
Tim Rooyers
2020-03-03T17:28:18+0000
Super fijn inklapbaar bed van 160x200 is geleverd en gemonteerd. Het bed is gemakkelijk in en uit te klappen en staat... mooi in de kamer. De service was van begin tot eind perfect. Vooraf kreeg ik antwoord op al mijn vragen en de montage werd secuur uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten! Ik ben er super blij mee.lees meer
Gerda Kooijman
Gerda Kooijman
2020-03-03T09:53:29+0000
Geweldige service van dit bedrijf! Er waren wat problemen waardoor we niet zeker wisten of wij t door ons zo graag... gewenste opklapbed wel konden plaatsen. Er werd zo goed meegedacht en geholpen om het toch te realiseren! Deze service ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Ze waren ten allen tijden bereikbaar en er werd goed gecommuniceerd. Ik beveel Maxihouse daarom aan iedereen aan en wens dit jonge bedrijf alle succes voor de toekomst!lees meer
Judith Visser
Judith Visser
2020-02-14T08:29:37+0000
De bedkast is van zeer goede kwaliteit, snel geleverd, prima service. We vinden Maximahouse een betrouwbaar bedrijf. Ga... zo door!lees meer
Martina Bühring
Martina Bühring
2020-02-09T12:26:30+0000
Ik ben zéér tevreden over het product en de service van Maxima House Furniture! Een prachtige tafel voor niet al te... veel geld. Keurig op tijd geleverd en deskundig én gezellig door de heren van MHS zelf in elkaar gezet. Zo wordt het ontvangen van een nieuw meubelstuk dus echt een feest! MHS, een aanrader dus. Een dikke tien, Heren!lees meer
Marlies Grotegoed
Marlies Grotegoed
2020-01-04T21:01:46+0000
Wij wilde iets speciaals, een houten ombouw met een zwarte deur dus contact opgenomen en alles was mogelijk! Vandaag... kwamen de mannen hem brengen en plaatsen, wat een vakmanschap, kwaliteit van spullen en het was nog gezellig ook😊 Wij kunnen deze toppers van harte aanbevelen en de geleverde kwaliteit is werkelijk fantastisch, een dikke vette 10!!!!lees meer
Miran Wardenburg
Miran Wardenburg
2020-01-02T13:25:23+0000
De service van Maxima House Soesterberg is heel adequaat. De reactie is snel en de verkoop snel geregeld. Bij... verandering word je op de hoogte gesteld en er is ruimte voor overleg. Wij hebben het bed zelf in elkaar gezet wat een behoorlijke klus was. (Wij zijn ervaren bouwers ) Dit is door Máxima House ook duidelijk aangegeven. We hebben wel wat tips voor in de gebruiksaanwijzing. Conclusie: Een mooi bed, staat stevig met een goede prijs en service. Miranlees meer
Herry Hemmen
Herry Hemmen
2019-12-30T21:37:17+0000
Super mooie bestelling gekregen! Wat een mooie oplossing voor tijdelijke slapers. Stijlvol model deze twee... persoonsopklapbed. Zeer tevreden over zowel aankooptraject als montage vandaag! Máxima House bedankt! Toplees meer
Jose Nieuwenhuys
Jose Nieuwenhuys
2019-11-25T02:03:22+0000
Zeer tevreden over opklapbed Invento 200 x 160 verticaal Invento, snelle levering aan huis, prima montage als extra,... zeker aan te raden.lees meer
Rob Spaans
Rob Spaans
2019-11-19T11:57:54+0000
Een mooi tweepersoons opklapbed gekocht! Goede aflevering, betaald bij aflevering en op tijd volgens afspraak geleverd.... Bed zelf in elkaar gezet en instructie klopt. Mark is een goede adviseur en behulpzaam bij alle vragen. Het bed is zoals deze staat op de website.lees meer
Zhin Goran
Zhin Goran
2019-11-13T10:05:02+0000
Bedkast ivnento 14 besteld bij Maxima House, kon nergens anders een bedkast met deze afmetingen vinden, zeer tevreden... over de kwaliteit van het bedlees meer
Bernard Wageninge
Bernard Wageninge
2019-11-11T11:43:51+0000
Recent een bedkast gekocht bij Maxima House in country eik met wit, kreeg hem dezelfde week geleverd. Het monteren was... wel een klusje maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Absoluut een aanraderlees meer
Jolanda van Vlierden
Jolanda van Vlierden
2019-11-07T13:56:41+0000
Goed kwaliteit opklap bed en prima service! Op tijd geleverd, kortom een aanrader!
Arno Overman
Arno Overman
2019-10-07T07:24:23+0000
WAT een PASSIE! Wij hebben het hoogglans witte met houtomlijsting 2 persoons verticale model Invento 01 bed gekocht... en in elkaar laten zetten door een monteur. Er zouden 2 monteurs komen die 6-8 uur ermee bezig zouden zijn. Echter kwam er 1 monteur die erg beleefd was en goed gemutst aan de klus begon ondanks dat het eigenlijk een klus voor 2 personen is. Na een uur heb ik hem met veel plezier geholpen en hebben we samen de klus geklaard wat mij de gelegenheid gaf om goed te kijken hoe het bed werkt en de kwaliteit ervan te kunnen beoordelen waardoor we een winwin situatie hadden. Tijdens de montage kwamen we er helaas achter dat de gasveren ontbraken en dat er verschillende gaten niet voorgeboord waren, het betrof toen ook een spiksplinter nieuw model waar dus een kleine kinderziekte in zat. De gaten werden terplekke alsnog geboord en dus direct opgelost en de gasveren werden met een spoedlevering alsnog bezorgd waarna dezelfde monteur alsnog de klus netjes afgemaakt heeft. Het viel ons op dat het contact zeer vriendelijk en oplossingsgericht verliep en we merkten al snel dat ze met niks minder dat de beste oplossingen genoegen namen waardoor ze de allerbeste service bieden wat erg veel vertrouwen gaf. De verwachtingen werden eigenlijk op alle fronten overtroffen en we zijn heel erg blij dat we juist bij MaximaHouse onze bedkast hebben gekocht. Het bed is zeer zwaar en heel erg degelijk uitgevoerd maar werkt door het uitgekiende gasveersysteem zo licht als een veertje en het ziet er ook nog eens buitengewoon goed uit. Ingeklapt ziet het eruit als een mooie kast waar je trots op mag zijn om dit in je kamer te hebben staan, je kan goed zien dat het een Italiaans model betreft en ook de afwerking is piekfijn in orde. Wij hebben dan ook al vele complimenten mogen ontvangen van mensen die bij ons op visite kwamen. Het grappige is dat dit omdat we een slaapkamer te weinig hebben dit uit nood geboren is en we nooit hadden gedacht dat dit zo goed zou uitpakken. Uitgeklapt valt op dat het bed zover mogelijk naar achteren uitklapt en dus zo min mogelijk naar voren uitsteekt wat erg handig is als de ruimte aan de krappe kant is. Wat ook opvalt is dat werkelijk geen enkel piepje of kraakje aanwezig is wat we ook belangrijk vinden aan een bed dus ook hier valt de degelijkheid in positieve zin op. De kast wordt zeer grondig aan de muur vastgemaakt wat ook wel moet gezien het gewicht en de krachten die ontstaan tijdens het uit- en inklappen waarvan je niks merkt dankzij het gasveersysteem wat onzichtbaar keurig netjes is weggewerkt. Ook hebben we het matras erbij genomen wat aangeraden werd en dat blijkt een zeer zwaar en degelijk uitgevoerd matras met vering te zijn. Omdat het een stevig matras is hebben we 2 nieuwe kussens gekocht want onze oude kussens bleken ingezakt en dus versleten te zijn. Hierna kon het wennen aan het nieuwe bed beginnen wat ongeveer 3 weken duurde in ons geval. We zijn er nu aan gewend en het slaapt heerlijk. 3-4 weken staat er gewoonlijk wel voor om te wennen aan een nieuw bed afhankelijk van hoeveel het verschilt met het oude bed. Mocht je nog twijfelen of je hier wat koopt of niet dan zou ik zeggen, kijk niet verder en koop het hier. Heel soms in het leven herken je echte oprechte passie, bij MaximaHouse werken ze vanuit passie, met passie en dragen passie uit, dit is in ieder geval in onze ogen zo'n uitzonderlijk bedrijf wat zijn missie meer dan waarmaakt. We gunnen en wensen MaxiamHouse dan ook alle succes en hebben er 100% vertrouwen in dat dit ook blijvend lukt want kwaliteit verloochent zich niet. 🙂 Arno en Linda Overman.lees meer
Thea Ammerlaan
Thea Ammerlaan
2019-06-25T08:52:17+0000
Prachtige grote bedkast bij Maxima House besteld, laten leveren en monteren. Dat laatste is aan te raden om door het... bedrijf te laten doen; is niet zo maar een gemakkelijk klusje... Het is een jong bedrijf, soms nog een beetje zoekend maar met alle energie om de vraag van de klant goed te beantwoorden. En het bed is prima! Aanrader dus.lees meer
Fouad Aa
Fouad Aa
2019-05-21T22:57:42+0000
Begin dit jaar een opklapbed besteld bij Maxima House. Super service en ben altijd netjes op de hoogte gehouden ten... aanzien van de levering (zelfs in de avonduren). Tijdens het (zelf) monteren van het bed stond Mark paraat met aanwijzingen waar ik vastliep (achteraf gezien was het toch een beste klus en raad ik aan montage uit te besteden gezien de relatief lage kosten). Het bed: het oogt kwalitatief hoogwaardig en in het echt is ie dat ook, zeker voor die prijs. De afwerking is goed en de bijgeleverde handleiding is duidelijk. Zeker een aanrader!lees meer
Volgende beoordelingen