Tips kleine slaapkamer inrichten

Moeite om uw kleine slaapkamer in te richten? Gebruik deze 5 tips!

Tips kleine slaapkamer inrichten


Uw slaapkamer moet dé perfecte plek zijn om even helemaal tot rust te komen. Het inrichten van een kleine slaapkamer is niet altijd even makkelijk. Zo neemt het bed of de kledingkast vaak al veel ruimte in. Om van uw slaapkamer toch die fijne plek in huis te maken geven we graag 5 tips bij het inrichten van een kleine slaapkamer!

 

1. Houd de kleuren in uw slaapkamer licht
Witte muren laten de ruimte altijd groter en breder ogen. Ook bij het inrichten van uw slaapkamer raden wij aan lichte meubels en accessoires te kiezen. Dit geeft daarnaast ook een opgeruimd en rustig gevoel. Wat in de slaapkamer natuurlijk erg belangrijk is.

 

2.  Vervang nachtkastjes met planken
Door bij het inrichten van een kleine slaapkamer de nachtkastjes te vervangen door plankjes aan de muur, creëert u veel meer ruimte in de kamer! Ook kunt u kiezen voor een opklapbed met kast ineen zodat u gelijk van het probleem verholpen bent. Bij Maxima House verkopen wij verschillende soorten opklapbedden met planken of volledige kledingkasten inbegrepen. Benieuwd hoe dit eruit zal zien? Deze kunt u hier bekijken.

 

3. Gebruik een kledingrek in plaats van een kast
Door een kledingrek te plaatsen in uw slaapkamer, bespaart u veel ruimte. Het grote voordeel is dat u het rek kunt blijven verplaatsen als u ergens bij moet of als u de inrichting van de slaapkamer eens wilt veranderen. Wilt u toch graag een kledingkast in uw slaapkamer? Dan raden wij aan om een opklapbed in combinatie met een kledingkast aan te schaffen. Bekijk ons Invento 23 opklapbed met kledingkast hier.

 

4. Zet grote spiegels neer
Handige tip! Het is niet alleen fijn om een grote spiegel in uw slaapkamer te hebben om uzelf te kunnen zien! Het is de ideale oplossing om uw slaapkamer groter te doen lijken!

 

5. Kies voor een opklapbed of kast!
Uw bed is misschien wel de favoriete plek in uw slaapkamer. Een opklapbed is de perfecte oplossing zodat uw bed niet al te veel ruimte in beslag neemt in de slaapkamer. Bij Maxima House verkopen wij verschillende maten opklapbedden in verschillende moderne designs om uw slaapkamer een luxueuze uitstraling te geven. Daarnaast zijn onze opklapbedden van hoogwaardige kwaliteit. Door een sterk gaslift systeem zijn onze bedden gemakkelijk te openen en te sluiten voor iedereen. Ten slotte zorgt een speciale lakafwerking ervoor dat het opklapbed krasbestendig is. Bekijk ons grote assortiment aan opklapbedden hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met chatten!
1
Heb je een vraag?
Hallo!
Hoe kunnen wij u helpen?