Wie zijn wij en wat is onze missie...

Over Maxima House de specialist in opklapbedden en bedkasten!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Wij zijn Maxima House, een bedrijf dat zich inzet voor innovatieve en moderne oplossingen voor het inrichten van woonruimtes. Of je nou opzoek bent naar een nieuw bed, een nieuwe kast of een nieuwe tafel, wij hebben het allemaal! We hechten veel waarde aan kwaliteit en daarom zijn al onze producten gemaakt van hoogwaardig materiaal en komt alles uit eigen fabriek. Wij produceren al ruim 10 jaar hoogwaardig meubilair , en op het vlak van compact wonen zijn wij een echte specialist geworden. Kijk eens rond en laat je inspireren door ons brede aanbod aan meubels!

Het product
Ons motto geldt: elke meter woonruimte telt! Om ervoor te zorgen dat jij zo compact mogelijk kan wonen, kijkt ons team iedere dag naar het verbeteren van onze producten. Wie een kijkje neemt op onze website, komt al gauw een van onze specialiteiten tegen: de INVENTO-opklapbedden. Opklapbedden zijn niet meer weg te denken uit de huidige meubelindustrie. Ze zijn duurzaam en kunnen gemakkelijk een kleine ruimte omtoveren tot een slapkamer. Ook kunnen ze aangevuld worden met zijkasten, verlichtingen of bijvoorbeeld een bank. De bedden zijn ideaal voor kleine ruimtes en perfect voor iedereen die meer ruimte en\of overzicht wil. Zo zorg je ervoor dat iedere meter in je woonruimte benut wordt!

Wat we doen?
Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom staat klanttevredenheid bij ons altijd centraal! Heb je vragen? Bel ons! Onze klantenservice staat dag en nacht voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We bezorgen gratis, streven er altijd naar om alles binnen drie dagen te leveren en als je wil, kunnen we de meubels zelfs voor je in elkaar zetten. Twijfel je nog steeds? Geen probleem! Kom dan vooral een keertje langs in onze showroom. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en adviseren je waar nodig!

Plaats de gewenste artikelen in uw winkelmand.

Na voltooiing van uw bestelling wordt uw order spoedig verwerkt en ingepakt.

Een van onze bezorgers staat al paraat om een spoedige, kosteloze levering te realiseren.

Uw bestelling is bezorgd. Geniet ervan!

STEL ONS JE VRAAG